Koti Sinulle

http://www.tampere.fi/ytoteto/aka/ajankoht/projekti/muotiala/

Muotialan kartanon läheisyyteen, omalle tontille, valmistuu keväällä 2008 kahdeksan tyylikkästä kivirakenteista pari- ja rivitaloasuntoa. Jokaiseen huoneistoon kuuluu upea 16 m²:n parveke ja terassi etelään puiston suuntaan. Kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Asuntojen hyvään varustetasoon kuuluvat mm. kivitasot keittiössä ja saunanosaston halogeeni- ja kuituvalaistus. Asuntoihin kuuluu kaksi autopaikkaa, lämmittämätön autotalli ja pihapaikka. Autotalli voidaan haluttaessa muuttaa lämmitetyksi.

Alueen suunnitteluun, turvallisuuteen ja valaistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota jo kaavoitusvaiheessa. Steiner-koulu, ala-aste ja päiväkoti ovat asuntojen vieressä. Turtolan kauppakeskus on kävelyetäisyydellä. Tampereen keskustaan on vain n. 3 km.

As. Oy Muotialan Terassit on RS-kohde. RS-kohde on turvallinen valinta uuden osakeasunnon kaupassa, koska asunto-osakeyhtiö on tällöin kytketty asuntokauppalaissa säädettyyn suojajärjestelmään.

Suojajärjestelmään kuuluvat mm. vakuudet, turva-asiakirjat ja esitettyjen suunnitelmien pitävyys. As. Oy Muotialan Terassien turva-asiakirjojen säilyttäjänä toimii Tampereen Seudun Osuuspankki.